Uz grila cepts ananass un banāns ar saldējumu un ogu salsu

Šefpavārs Raimonds Zommers raidījumā “Šefu gaidījāt?”, viesojoties pie “Draugiem Group” runas vīra Jāņa Palkavnieka, darba virtuves ledusskapī atrada tik daudz saldējumu, kā lielākajā lielveikala. Un augļus – ananasus un banānus.

22. martā 14:23

Pavasaris ir grilēšanas sezonas sākums. Arī saldo var pagatavot uz grila. “Grilēt var gan ananasu, gan banānu,” atgādina R. Zommers un iesaka grilētos augļus pasniegt ar saldējumu.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 1 ananass
  • 4 banāni
  • 100 g mellenes
  • 50 g kazenes
  • 50 g avenes
  • 10 lapiņas bazilika
  • Kļavu sīrups
  • Aptuveni 100 g šokolādes pārslu
  • 2 gab. plombīra saldējuma

 Pagatavošana

  • Norīta ananasu un sagriež šķēlēs. Grilē no abām pusēm.
  • Pirms pasniegšanas pārslaka ar kļavu sīrupu.
  • Banānus ar visu mizu liek uz grila un cep no katras puses aptuveni 5-7 minūtes, banāns ir gatavs, kad miza kļūst melna un sāk plīst.
  • Ogas sagriež nelielās daļās, pievieno baziliku un kļavu sīrupu, uzmanīgi apmaisa.
  • Saldējumu sagriež vēlamajās daļās, panē šokolādes pārslās un ievieto atpakaļ saldētavā, lai pārslas pielīp.

Lai labi garšo!

Gatavošanas šovu “Šefu gaidījāt?” skaties no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 18.10 kanālā TV3, bez maksas play.tv3.lv un nākamās paaudzes televīzijā Go3.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm