Šefpavārs Normunds Baranovskis noskaidro atšķirību starp krēmsieru un kausēto. Kuru sieru tu izvēlēties siera kūkai?

Kādu sieru tu izmanto siera kūkā? Jocīgs jautājums. Nebūt nē. Kāds cilvēks reiz šefpavāram Normundam Baranovskim jautāja, kā pagatavot siera kūku?

1. aprīlī 10:11

Šefpavārs stāsta: “Es prasīju, kādu recepti izvēlējies? Recepte bija noskatīta internetā. Es sarunas beigās sapratu, ka viņš bija izmantojis nevis krēmsieru, bet kausēto sieru. Kāda ir galvenā atšķirība starp šiem sieriem?”

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Kurš siers tiek taisīts no siera un kurš no biezpiena?

Šajā reizē “Rimi” gardēži iepazīst sieru un čipsus. Gatavos visgardāko krēmzupu tikai no trim sastāvdaļām ar čipsiem gan zupā, gan uzkodās.

Skaties raidījumu “Izgaršo Latviju” un dodies Latvijas garšas meklējumos kopā ar “Rimi” gardēžiem svētdienās pulksten 18.15 TV3.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm