Šefpavāra Raimonda Zommera uz grila gatavota tortilja

Pagarini grila sezonu un kopā ar šefpavāru Raimondu Zommeru un raidījuma “Lauku sēta” vadītāju Jāni Rāznu smelies idejas raidījumā “Šefu gaidījāt?”, kur Jānis Rāzna kopā ar šefpavāru parāda kā pagatavot lieliskas uzkodas un uz grila gatavotu tortilju, ko vari papildināt ar dažādām uzkodām.

15. septembrī 13:51

Sastāvdaļas

(4 porcijām)

  • Tomāti savā sulā 250 g;
  • Fetas siers 100 g;
  • Jēra gaļas desiņas 1 iepakojums;
  • Gurķīši 100 g;
  • Halapenjo pipari 80 g;
  • Kūpināts siers 100 g;
  • Tortiljas;
  • Zaļumi.

Pagatavošana

  • Tomātus savā sulā ielej bļodā, pievieno sīkos gabalos sadrupinātu Fetas sieru.
  • Desiņas, gurķus, halapenjo piparus, kūpināto sieru sagriež nelielos gabalos un servē uz galda.
  • Atver tortilju iepakojumu, tortiljas grilē 2 minūtes no katras puses.
  • Tortiljas pasniedz siltas, papildina ar pildījumu pēc saviem ieskatiem.

Lai labi garšo!

Gatavošanas šovu “Šefu gaidījāt?” skaties no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 18.10 kanālā TV3, bez maksas play.tv3.lv un nākamās paaudzes televīzijā Go3.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm