Šefpavāra Normunda Baranovska ātrā gurķu marinādes recepte

Šefpavārs Normunds Baranovskis atzīstas, ka viņam vislabāk garšo ātri marinēts gurķis un atklāj recepti, kas būs pa spēkam ikvienam.

10. martā 14:48

Recepte ir pavisam vienkārša:

Plāni sarīvē gurķi.

Pieliec piparmētru, sāli, citronu. (Laimu, etiķi, kas nu ir virtuvē)

Trauku kārtīgi sakrata, lai visas garšas sajaucas.

Un gatavs!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Šajā reizē, ilgojoties pēc vasaras, raidījumā “Izgaršo Latviju” “Rimi” gardēži meklē īpašo Latvijas garšu un viesojas “Mārupes gurķis” un “Mežvidu” siltumnīcās un ziemīgājā laikā gatavo vasarīgus ēdienus.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm