Saņem paziņojumu par svarīgākajām ziņām, līdzko tās ir publicētas tv3.lv! Pieteikties
Šefpavāra Mārtiņa Sirmā vienkāršā biezpiena‑šokolādes musa recepte
Viegli deserti ir neatņemama svētku un draudzīgu pasēdēšanu sastāvdaļa. Kurš gan nevēlas panašķoties? Raidījumā “Izgaršo Latviju” “Rimi” gardēdis Mārtiņš Sirmais atklāj savu trīs soļu vienkāršāko biezpiena-šokolādes musa recepti.

Sastāvdaļas
- Biezpiens
- Mazliet saldais krējums
- Baltā šokolāde
- Tonkas pupiņa vai vaniļa
Pagatavošana
- Biezpienu un saldo krējumu sablendē viendabīgā masā.
- Blakus ūdens peldē izkausējas baltā šokolāde.
- Šokolādi pievieno biezpiena masai blendējot. Veidojas muss. Beigās uzrīvē tonkas pupiņu vai pievieno vaniļu.
Lai labi garšo!
Raidījums “Izgaršo Latviju” Latvijas garšu meklēja “Smiltenes pienā” un “Rūdolfa ievārījumos”. Kā vegānam tik pie biezpiena plācenīšiem un kā vēl pagatavot biezpienu, atklās “Rimi” gardēži Edgars Sanders un Normunds Baranovskis.
Skaties raidījumu “Izgaršo Latviju” un dodies Latvijas garšas meklējumos kopā ar “Rimi” gardēžiem svētdienās pulksten 18.15 Tv3.
Ziņo par kļūdu rakstā
Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.
Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!