Šefpavāra Mārtiņa Sirmā vienkāršā biezpiena‑šokolādes musa recepte

Viegli deserti ir neatņemama svētku un draudzīgu pasēdēšanu sastāvdaļa. Kurš gan nevēlas panašķoties? Raidījumā “Izgaršo Latviju” “Rimi” gardēdis Mārtiņš Sirmais atklāj savu trīs soļu vienkāršāko biezpiena-šokolādes musa recepti.

17. martā 15:22

Sastāvdaļas

  • Biezpiens
  • Mazliet saldais krējums
  • Baltā šokolāde
  • Tonkas pupiņa vai vaniļa

Pagatavošana

  • Biezpienu un saldo krējumu sablendē viendabīgā masā.
  • Blakus ūdens peldē izkausējas baltā šokolāde.
  • Šokolādi pievieno biezpiena masai blendējot. Veidojas muss. Beigās uzrīvē tonkas pupiņu vai pievieno vaniļu.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Lai labi garšo!

Raidījums “Izgaršo Latviju” Latvijas garšu meklēja “Smiltenes pienā” un “Rūdolfa ievārījumos”. Kā vegānam tik pie biezpiena plācenīšiem un kā vēl pagatavot biezpienu, atklās “Rimi” gardēži Edgars Sanders un Normunds Baranovskis.

Skaties raidījumu “Izgaršo Latviju” un dodies Latvijas garšas meklējumos kopā ar “Rimi” gardēžiem svētdienās pulksten 18.15 Tv3.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm