Saņem paziņojumu par svarīgākajām ziņām, līdzko tās ir publicētas tv3.lv! Pieteikties
Šefpavāra Edgara Sandera vegānais biezpiens no tofu siera
Kā vegānam tik pie biezpiena plācenīšiem? “Rimi” gardēdis Edgars Sanders raidījumā “Izgaršo Latviju” parāda, kā pagatavot vegāno biezpienu no cietā tofu siera.

Edgars ņem cieto tofu, kas jau ir gandrīz kā biezpiens. “Sadrupinu un imitēju biezpiena graudiņus. Pieliekot klāt jogurtu, kuram ir nedaudz klāt etiķītis un sāli un būs ļoti līdzīga biezpiena konsistence,” skaidro šefpavārs.
Kas ir tofu?
Tofu jeb sojas siers ir biezpienam līdzīgs sarecinātu sojas olbaltumvielu produkts. To gatavo no sojas piena, ko iegūst no sasmalcinātām un izmērcētām sojas pupiņām.
Raidījums “Izgaršo Latviju” Latvijas garšu meklēja “Smiltenes pienā” un “Rūdolfa ievārījumos”. Kā vegānam tik pie biezpiena plācenīšiem un kā vēl pagatavot biezpienu, atklās “Rimi” gardēži Edgars Sanders un Normunds Baranovskis.
Skaties raidījumu “Izgaršo Latviju” un dodies Latvijas garšas meklējumos kopā ar “Rimi” gardēžiem svētdienās pulksten 18.15 Tv3.
Ziņo par kļūdu rakstā
Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.
Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!