Saņem paziņojumu par svarīgākajām ziņām, līdzko tās ir publicētas tv3.lv! Pieteikties
Šefpavāra Edgara Sandera tofu "biezpiena" plācenīši
Ja esi vegāns, nav jāatsakās no baudas, ko sniedz īsti biezpiena plācenīši. Pēc Edgara Sandera receptes, pat lietpratējs neatpazīs šos plācenīšus no “īstajiem”.


Sastāvdaļas
- 200 g bezpiedevu cietā tofu
- 4 ēdamkarotes bezpiedevu sojas jogurta
- 4 ēdamkarotes kviešu miltu
- 4 ēdamkarotes cukura
- 1/2 citrona
- 4 ēdamkarotes “Rūdolfs” ievārījuma pēc izvēles
- 200 g svaigas ogas un augļi pēc izvēles (zemenes, avenes, mellenes, kivi u.c.)
- Kļāvu sīrups servēšanai
- Pūdercukurs servēšanai
Pagatavošana
- Tofu sadrupina mazos gabaliņos, iemaisa jogurtu un pievieno miltus, cukuru, citronu sulu pēc garšas un šķipsnu sāls.
- Uzkarsē pannā eļļu, liek pa 1 ēdamkarotei tofu masas pannā un veido mazus plācenīšus. Cep plācenīšus, līdz tie ir brūni no abām pusēm.
- Uzkarsē krāsni līdz 180 c temperatūrai. Pārliek plācenīšus uz cepamās plāts un turpina cept cepeškrāsnī 8 minūtes.
Lai labi garšo!
Raidījums “Izgaršo Latviju” Latvijas garšu meklēja “Smiltenes pienā” un “Rūdolfa ievārījumos”. Kā vegānam tik pie biezpiena plācenīšiem un kā vēl pārsteigt biezpienu, atklās “Rimi” gardēži Edgars Sanders un Normunds Baranovskis.
Ziņo par kļūdu rakstā
Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.
Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!