Saņem paziņojumu par svarīgākajām ziņām, līdzko tās ir publicētas tv3.lv! Pieteikties
Ziedkāpostu krēmzupa ar kūpinātu lasi
Raidījums “Izgaršo Latviju” un “RIMI Gardēži” pavārs Normunds Baranovskis piedāvā ziedkāpostu krēmzupu ar “QueenHarbour” lasi no Norvēģijas.

Krēmzupas sastāvdaļas
1 liels vai 2 mazi ziedkāposti
5 gab. kartupeļi
4 ķiploka daivas
1 puravs, gaišā daļa
Saulespuķu eļļa apcepšanai
2-3 l vistas gaļas buljons
200 ml saldā krējuma
50 g sviesta
Pasniegšanai
80 g novārītas baltās kinojas graudi
1 paciņa karsti kūpināts lasis
Pagatavošana
Notīra dārzeņus un sagriež mazākos gabalos. Karsē katlā eļļu un liek sautēt dārzeņus. Pievieno buljonu tā, lai tas pilnībā pārklāj dārzeņus. Uzliek katlam vāku un vāra 25 minūtes.
Sablendē biezzupā. Liek sildīt un maisot pievieno saldo krējumu. Nogaršo, ja nepieciešams pievieno sāli.
Noņem no uguns un iemaisa sviestu. Pasniedz ar kinoju un plucinātu karsti kūpinātu lasi.
Lai labi garšo!
Raidījumu “Izgaršo Latviju” skaties katru sestdienu pulksten 19.20 ar atkārtojumu svētdienās pulksten 8.50 TV3, vai jebkurā laikā bez maksas platformā “Play.tv3.lv”
Raidījumā “Izgaršo Latviju” labākās garšas meklējumos dodas aktieris Kristaps Rasims, to veido SIA “112 Oridžinal”, bet atbalsta veikalu tīkls “RIMI”.
Ziņo par kļūdu rakstā
Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.
Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!