Ziedkāpostu krēmzupa ar kūpinātu lasi

Raidījums “Izgaršo Latviju” un “RIMI Gardēži” pavārs Normunds Baranovskis piedāvā ziedkāpostu krēmzupu ar “QueenHarbour” lasi no Norvēģijas.

2022. gada 28. martā 11:43

Krēmzupas sastāvdaļas

1 liels vai 2 mazi ziedkāposti

5 gab. kartupeļi

4 ķiploka daivas

1 puravs, gaišā daļa

Saulespuķu eļļa apcepšanai

2-3 l vistas gaļas buljons

200 ml saldā krējuma

50 g sviesta

Pasniegšanai

80 g novārītas baltās kinojas graudi

1 paciņa karsti kūpināts lasis

Pagatavošana

Notīra dārzeņus un sagriež mazākos gabalos. Karsē katlā eļļu un liek sautēt dārzeņus. Pievieno buljonu tā, lai tas pilnībā pārklāj dārzeņus. Uzliek katlam vāku un vāra 25 minūtes.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Sablendē biezzupā. Liek sildīt un maisot pievieno saldo krējumu. Nogaršo, ja nepieciešams pievieno sāli.

Noņem no uguns un iemaisa sviestu. Pasniedz ar kinoju un plucinātu karsti kūpinātu lasi.

Lai labi garšo!

Raidījumu “Izgaršo Latviju” skaties  katru  sestdienu pulksten 19.20 ar atkārtojumu svētdienās pulksten 8.50 TV3, vai jebkurā laikā bez maksas platformā “Play.tv3.lv”

Raidījumā “Izgaršo Latviju” labākās garšas meklējumos dodas aktieris Kristaps Rasims, to veido SIA “112 Oridžinal”, bet atbalsta veikalu tīkls “RIMI”.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm