Pagatavo trīs veidu Jersikas čipšu uzkodas ar krēmsieru

Raidījumā “Izgaršo Latviju” “Rimi” gardēži Ilze Auzere un Normunds Baranovskis piedāvā pagatavot trīs veidu Jersikas čipšu – krēmsiera uzkodas ar siļķi, vēžu astītēm un bekonu.

2. aprīlī 10:05

Sastāvdaļas

  • pavisam nedaudz siļķes filejas eļļā
  • maza kārbiņa vēžu astīšu sāls marinādē
  • 1 iepakojums bekona
  • 1 iepakojums Baltais krēmsiera
  • 3-4 lociņi un 2-3 zariņi diļļu.

Pagatavošana

  • Pannā izkraukšķina bekonu. Ļauj atdzist. Sadrupina.
  • Sakapā lokus un dilles.
  • Siļķi sagriež mazos gabaliņos.
  • Jersikas čipšiem uzziež krēmsieru.  Daļai uzliek siļķi, daļai bekonu un daļai vēžu astītes. Pārkaisa ar lociņiem un dillēm.

Lai labi garšo!

Šajā reizē “Rimi” gardēži iepazīst sieru un čipšus. Gatavos visgardāko krēmzupu tikai no trim sastāvdaļām ar čipšiem gan zupā, gan uzkodās.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Skaties raidījumu “Izgaršo Latviju” un dodies Latvijas garšas meklējumos kopā ar “Rimi” gardēžiem svētdienās pulksten 18.15 TV3.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm