"Nakts auzas" jeb iepriekšējā vakarā pagatavotas brokastis

25. maijā 13:21

Visiem, kam brokastu gatavošana mēdz būt izaicinoša un tam īsti nav laika, uztura speciāliste Anna Rozīte raidījumā “Restarts” iesaka vienkāršu recepti “nakts auzas”, kuras pagatavo iepriekšējā vakarā.

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu auzu pārslas;
  • Grieķu jogurtu vai “Piena spēku”;
  • Sezonas ogas  svaigas vai saldētas (mellenes, zemenes u.t.t.).

Pagatavošana

  • Ieber auzu pārslas, kuras pārlej ar jogurtu un visu kārtīgi samaisa.
  • Pievieno ogas.
  • Uz nakti liek ledusskapī.

Lai labi garšo!

“Ja kārtīgi nesamaisa, tad auzu pārslas būs pielipušas pie glāzes apakšas un būs sausas, ne pārāk garšīgas,” teic A. Rozīte.

Skaties jauno pārvērtību šovu “Restartstv3.lvplay un Go3.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm