Garšos lieliem un maziem. Šefpavāra Raimonda Zommera grilēts arbūzs ar karameļu mērci

Grilēt var ne tikai gaļu un dārzeņus, bet arī sulīgo arbūzu. Šefpavārs Raimonds Zommers raidījumā “Šefu gaidījāt?” Jānis Rāznam no “Lauku sētas” atklāja, cik lielās šķēlēs jāsagriež arbūz, lai to varētu grilēt. Kā noteikt, kad tas ir gatavs, šefpavāram R. Zommeram ir vienkārša atbilde: “Pēc sajūtām.”

16. septembrī 9:07

Plānojot desertu, šefpavārs veikalā izvēlējās karameļu mērci, kas, pēc viņa pieredzes, vienmēr var izglābt visus desertus.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Sastāvdaļas

(4 porcijām)

  • Arbūzs 1 gab (vēlams bez sēklām);
  • Biezpiens 200 g;
  • Marmelāde 1 iepakojums;
  • Karameļu mērce 200 g;
  • Skābais krējums 3 ēd.k.

Pagatavošana

  • Arbūzu nomizo un sagriež 5 x 5 centimetru lielos kubos.
  • Biezpienu liek traukā, pievieno krējumu un karameļu mērci, un liek ledusskapī, lai garšas savelkas.
  • Arbūzus ver uz iesma un grilē aptuveni 5 minūtes.
  • Grilētajiem arbūziem pievieno biezpiena un karameļu mērci, dekorē ar marmelādes gabaliņiem.

Lai labi garšo!

Gatavošanas šovu “Šefu gaidījāt?” skaties no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 18.10 kanālā TV3, bez maksas play.tv3.lv un nākamās paaudzes televīzijā Go3.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm