Saņem paziņojumu par svarīgākajām ziņām, līdzko tās ir publicētas tv3.lv! Pieteikties
Gandrīz ideālas vakariņas: Panna cotta dziedātāja Jāņa Moiseja gaumē
Itāļu deserta Panna cotta pagatavošanai nav vajadzīgas smalkas gatavošanas prasmes. Ar savu recepti, kā pagatavot šo gardo desertu, kura centrā ir vārītais krējums, dalās šarmantais dziedātājs Jānis Moisejs.

Panna cotta sastāvdaļas un pagatavošana:
- 340 ml pienam pieber 4 ēdamkarotes cukura. Uzliek uz lēnas uguns pavārīties, bet svarīgi, lai neburbuļo.
- 1 paciņa želatīna pēc uzbriešanas pievieno pienam un maisa, līdz tas izkūst.
- Pievieno 240 ml saldā krējuma un 2 tējkarotes vaniļas pastas.
- Masu lej trauciņos un uz stundu novieto saldētajā, lai deserts saželētu.
- Pirms pasniegšanas var pievienot ogas vai ogu mērci un piparmētras lapiņu.
“Mīļākais bērnības saldais ēdiens. Kad pirmo reizi sajutu tā garšu, nevarēju apstāties ar ēšanu un katru dienu nedēļas garumā gāju uz kafejnīcu un to baudīju. Līdz iemācījos taisīt pats, jo tas bija ilgtspējīgāk maciņam,” “tv3.lv – Izklaide” stāsta Jānis Moisejs.
Ziņo par kļūdu rakstā
Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.
Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!