Saņem paziņojumu par svarīgākajām ziņām, līdzko tās ir publicētas tv3.lv! Pieteikties
Biezpiena pankūkas ar riekstu sviestu un zemenēm
Auzu milti satur vairāk šķiedrvielu, B grupas vitamīnu, olbaltumvielu un taukvielu nekā kviešu milti. Uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka veselīgu un garšīgu biezpiena pankūku recepti ar auzu miltiem.

Sastāvdaļas četrām personām
- 250 g biezpiena;
- 250 g jogurta bez piedevām;
- 2 ēdamk. stēvijas;
- 150 g auzu miltu;
- 3 olas;
- 1 tējk. cepamā pulvera;
- daži pilieni vaniļas;
- gī sviests cepšanai;
- 1–2 tējk. zemesriekstu sviesta;
- dažas zemenes – dekoram.
Pagatavošana
- Sajauc biezpienu ar jogurtu, pievieno 3 olas, auzu miltus, cepamo pulveri, vaniļu un stēviju un samaisi visu viendabīgā masā.
- Uzkarsē pannu un iesmērē ar nedaudz gī sviesta. Liec mīklu pannā, cep uz maza uguns no abām pusēm 2–3 minūtes.
- Sagriez 4 daļās un pasniedz ar 1–2 tējkarotēm zemesriekstu sviesta un zemenēm.
Lai labi garšo!
Ziņo par kļūdu rakstā
Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.
Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!