Biezpiena pankūkas ar riekstu sviestu un zemenēm

Auzu milti satur vairāk šķiedrvielu, B grupas vitamīnu, olbaltumvielu un taukvielu nekā kviešu milti. Uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka veselīgu un garšīgu biezpiena pankūku recepti ar auzu miltiem.

2. jūnijā 13:46

Sastāvdaļas četrām personām

  • 250 g biezpiena;
  • 250 g jogurta bez piedevām;
  • 2 ēdamk. stēvijas;
  • 150 g auzu miltu;
  • 3 olas;
  • 1 tējk. cepamā pulvera;
  • daži pilieni vaniļas;
  • gī sviests cepšanai;
  • 1–2 tējk. zemesriekstu sviesta;
  • dažas zemenes – dekoram.

Pagatavošana

  • Sajauc biezpienu ar jogurtu, pievieno 3 olas, auzu miltus, cepamo pulveri, vaniļu un stēviju un samaisi visu viendabīgā masā.
  • Uzkarsē pannu un iesmērē ar nedaudz gī sviesta. Liec mīklu pannā, cep uz maza uguns no abām pusēm 2–3 minūtes.
  • Sagriez 4 daļās un pasniedz ar 1–2 tējkarotēm zemesriekstu sviesta un zemenēm.

Lai labi garšo!

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm