Aktiera Arta Drozdova medus zupa ar augļiem un dzirkstošo dzērienu

Šefpavārs Raimonds Zommers raidījumā “Šefu gaidījāt?” ciemojās īstos laukos pie aktiera un bitenieka Arta Drozdova un šajā reizē viņš mācījās pagatavot medus zupu, kas ir aktiera ģimenes recepte. Šefpavārs savai medus zupai pievienoja dzirkstošu noti. “Labs veids, kā ēst medu,” pēc zupas pagatavošanas atklāja šefpavārs, kas no sirds priecājās, ka viņam bija iespēja iemācīties kādu jaunu recepti.

17. septembrī 9:33

Sastāvdaļas

(4 porcijām)

  • Zemenes 200 g;
  • Avenes 100 g;
  • Mellenes 100 g;
  • Plūmes 500 g;
  • Aprikozes 300 g;
  • Medus 700 g
  • Saldēti rabarberi 200 g;
  • Dzirkstošais dzēriens 300 ml.

Pagatavošana

  • Augļus un ogas sagriež, liek lielā traukā.
  • Pārlej ar medu un apmaisa.
  • Ļauj savilkties vismaz stundu.
  • Pirms pasniegšanas pievieno baltvīnu vai dzirkstošo dzērienu un apmaisa.
  • Dekorē ar ogām.

Lai labi garšo!

Gatavošanas šovu “Šefu gaidījāt?” skaties no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 18.10 kanālā TV3, bez maksas play.tv3.lv un nākamās paaudzes televīzijā Go3.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm