Šefpavāra Raimonda Zommera padoms: kā viegli sagriezt sīpolu

Kurš nav raudājis, griežot sīpolu? Šefpavārs Raimonds Zommers raidījumā “Šefu gaidījāt?” dod padomu Mārtiņam Spurim un katram no mums, kā “nesačekarēt” sīpolu pirms griešanas.

22. martā 7:52

Šefs nenoliedz, ka rezultāts būs viens – sagriezts sīpols, bet viņš atklāj šefpavāru noslēpumu, kā vienkārši sagriezt sīpolu.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

“Pārgriez sīpolu uz pusēm, atstājot apakšu, sīpola sakņu vietu, jo tā satur visu sīpolu. Tad griež sīpolu kā parasti un sanāks perfekti kubiņi un tā var ātri sagriezt lielu sīpolu,” skaidro R. Zommers.

Noskaties video un dari kā šefpavārs!

Skaties raidījumu “Šefu gaidījāt?” no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 18.10 kanālā TV3, bez maksas play.tv3.lv un nākamās paaudzes televīzijā Go3.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm